Kuvien lähetys Lightroom-ohjelmasta

Tarjoamme Adoben Lightroom-ohjelmaan laajennuksen, jolla kuvien vienti (Export) omalle kuvasivustolle helpottuu. Voit valita kokoelmastasi haluamasi kuvat ja viedä ne suoraan valittuun kansioon omassa kuvasivustossasi.

Käytettävänäsi on myös kaikki normaalit Lightroomin valmistelutoiminnot kuvan skaalauksineen ja pakkausasetuksineen.

Lataus ja asennus

Lataa asennuspaketti alla olevasta linkistä. Sama paketti toimii sekä Mac OS X- että Windows-ympäristöissä.

Lataa asennuspaketti tästä

Pura paketti haluamaasi kansioon, käynnistä Lightroom ja valitse alhaalta Export. Aukeavasta Export-dialogista voit valita Plug-in Manager, Add jolloin pääset asentamaan uuden pluginin. Etsi purkamasi kansio ja valitse se.

(Voit myös purkaa paketin suoran Lightroom-ohjelman kansioon. Se on Windowsissa yleensä c:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop Lightroom 4.2\ ja OS X:ssä /Applications/Adobe Photoshop Lightroom 4.app/Contents/Plugins)

Käyttö

Valitse haluamasi kuvat normaalisti Lightroomissa. Klikkaa sen jälkeen Export ja valitse Export To-valikon uusi valinta Kuvat.fi. Tämän jälkeen pääset syöttämään sähköpostiosoitteesi ja tunnussanan sekä valitsemaan haluamasi kuvasivuston ja kansion. Voit myös luoda uusia kansioita suoraan tästä dialogista.

Kuvat viedään automaattisesti kuvasivustoosi valitsemillasi asetuksilla.