1. Etusivu
  2. Kuvagalleria: Kuvien ja tiedostojen lähetys
  3. Miksi kuvien sävy muuttuu (esim punaisemmaksi)?

Miksi kuvien sävy muuttuu (esim punaisemmaksi)?

Palvelu ei tee muutoksia lähetettyjen kuvien väreihin. Jos kuvat muuttuvat esimerkiksi punertaviksi, johtuu se todennäköisesti siitä että kuvatiedostot käyttävät jotain muuta väriprofiilia kuin sRGB, eli esimerkiksi AdobeRGB, eikä käyttämäsi web-selain/käyttöjärjestelmä osaa näyttää web-sivulla profiilia oikein.

Suosittelemme, että kuvat lähetetään aina sRGB-profiililla (jota kamerat tuottavat yleensä oletusasetuksin) palveluun, jotta ne toimivat mahdollisimman hyvin erityyppisissä laitteissa.

Päivitetty 20.4.2018