Kuvien lähetys Android-puhelimella

Android-puhelimiin on saatavilla sovellus, jonka avulla voit nopeasti lähettää useampia kuvia suoraan puhelimen galleriasta (photos).

Asenna Kuvat.fi-sovellus Play Storesta. Löydät sen haulla ”Kuvat.fi” tai tästä linkistä.

Käynnistä sovellus. Ensimmäisellä kerralla sinun täytyy kirjautua sisään käyttäen Kuvat.fi:ssä käyttämääsi sähköpostiosoitetta ja salasanaa.

Tämän jälkeen kaikki on valmista. Sovelluksen perusnäkymässä näkyy aiemmin lähettämäsi kuvat, mutta koska niitä ei vielä ole lähetetty, näet vain tyhjän näkymän:

Siirry nyt puhelimesi kuvagalleriaan (photos). Valitse sieltä yksi tai useampi kuva jotka haluat lähettää Kuvat.fi-sivustollesi. Useamman kuvan valinta tapahtuu pitämällä sormea pohjassa kuvan päällä, jonka jälkeen valintaruksit ilmestyvät näytölle ja voit valita useita kuvia.

Klikkaa nyt yläreunan jakonappia (Share):

Tämän jälkeen etsi sovelluslistasta Kuvat.fi uploader (se on todennäköisesti listan viimeisen oikeassa reunassa):

Pääset nyt valitsemaan kansion mihin kuvat lähetetään. Voit myös luoda uuden kansion. Siitä tulee oletuksena yksityinen. Samalla voit myös kirjoittaa kuvautekstin kuvillesi.

Klikkaa LÄHETÄ ja kuvat siirtyvät palveluun.

Näet ne nyt normaalisti selaimella palvelua käyttäessäsi. Jos käynnistät Androidissa uudestaan Kuvat.fi-lähetysohjelman, näet myös listan viimeksi lähettämistäsi kuvista ja voit klikata kuvaa jolloin saat leikepöydälle kopioivan URL-osoitteen lähettämästäsi kuvasta.

Päivitetty 18.5.2020