1. Etusivu
  2. Kuvagalleria – Kuvien ja tiedostojen lähetys
  3. Kuvat.fi-sovellus iPhonelle ja iPadille

Kuvat.fi-sovellus iPhonelle ja iPadille

Sovelluksen käyttöönotto

iOS-laitteisiin on saatavilla Kuvat.fi-sovellus, jonka avulla voit helposti lähettää kuvia suoraan puhelimen kuvagalleriasta ja selata sivustosi kansioita, kuvia ja videoita.

Löydät sen hakemalla Kuvat.fi App Storesta tai suoraan tästä linkistä.

Kun käynnistät sovelluksen ensimmäisen kerran, se kysyy kirjautumistietojasi. Käytä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa kuin normaalisti palvelua käyttäessäsi. Tämän jälkeen sovellus aukeaa perusnäkymään, jossa näet listan kuvasivustoistasi.

Kuvien lähetys

Kuvien lähetykseen on kaksi tapaa: ensimmäinen on klikata plus-kuvaketta sovelluksen yläpalkissa navigoituasi haluamaasi kansioon.

Tämän lisäksi voit lähettää kuvia suoraan puhelimen omasta Kuvat-appista. Siirry puhelimen kuvagalleriaan tai ota kameralla uusi kuva. Valitse yksi tai useampi kuva – voit valita useamman kuin yhden kuvan painamalla ”Valitse”-painiketta näytön oikeasta yläkulmasta.

Tämän jälkeen klikkaa vasemman alakulman Jako-painiketta:

Näet listan sovelluksista, joihin kuvat voi jakaa. Kuvat.fi:n vihreätaustainen kuvake löytyy ensimmäisellä käyttökerralla listan lopusta oikeasta reunasta.

Vinkki: Voit siirtää Kuvat.fi:n listan alkupäähän nopeampaa käyttöä varten järjestämällä sovelluslistan kuvakkeet Lisää/More-napin muokkaustoiminnon kautta.

Valitse Kuvat.fi-sovellus kohteeksi ja pääset valitsemaan kansion kuvagalleriastasi:

Voit kirjoittaa myös kuvatekstin lähetettäville kuville. Paina Julkaise/Post, jolloin kuvien lähetys alkaa. Lähetys tapahtuu taustalla, ja valitut kuvat ilmestyvät kuvasivustollesi hetken kuluttua.

Näet tarvittaessa Kuvat.fi-sovelluksessa lähetysten etenemisen ja listan viimeksi lähettämistäsi kuvista painamalla yläpalkin pilvikuvaketta. Voit kopioida linkin kuvaan laitteesi leiketaululle jatkokäyttöä varten lähetyshistoriasta.