Kuvien lähetys iPhonella

iOS-laitteisiin on saatavilla Kuvat.fi-sovellus, jonka avulla voit mm. helposti lähettää kuvia suoraan puhelimen kuvagalleriasta.

Löydät sen hakemalla Kuvat.fi app storessa tai suoraan tästä linkistä.

Kun käynnistät sovelluksen ensimmäisen kerran, se kysyy kirjautumistietojasi. Käytä samaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa kuin normaalisti palvelua käyttäessäsi.

Tämän jälkeen sovellus aukeaa perusnäkymään, jossa näet listan kuvasivustoistasi. Voit käyttää kuvasivuston perustoimintoja suoraan sovelluksesta käsin (kansioiden ja kuvien selailu ja kuvien lähetys).

Tämän lisäksi voit lähettää kuvia suoraan puhelimen omasta galleriasta. Tämä on usein nopein tapa lähettää juuri otettu kuva palveluun. Tässä ohjeessa esittelemme seuraavaksi, miten se tapahtuu.

Siirry puhelimen kuvagalleriaan tai ota kameralla uusi kuva. Valitse yksi tai useampi kuva – useamman kuvan voit valita painamalla sormea pitkään kuvan päällä, jolloin valintaruksit ilmestyvät näkyviin ja voit valita lisää kuvia.

Tämän jälkeen klikkaa alakulman jako/Share-toimintoa

Näet listan sovelluksista, joihin kuvat voi jakaa. Kuvat.fi löytyy todennäköisesti listan lopusta oikeasta reunasta (vinkki: voit järjestellä sovelluslistan kuvakkeet haluaamasi järjestykseen Lisää/More… napin muokkaustoiminnon kautta. Näin voit siirtää Kuvat.fi:n listan alkupäähän nopeampaa käyttöä varten).

Valitse Kuvat.fi-sovellus kohteeksi ja pääset valitsemaan kansion kuvagalleriastasi:

Voit kirjoittaa myös kuvatekstin lähetettäville kuville. Klikkaa Julkaise/Post, jolloin kuvien lähetys alkaa. Se tapahtuu taustalla. Kuvat ilmestyvät kuvasivustollesi hetken kuluttua ja näet tarvittaessa Kuvat.fi-sovelluksessakin listan viimeksi lähettämistäsi kuvista klikkaamalla yläkulman pilvi-nuoli -kuvaketta.

Voit kopioida linkin leiketaululle jatkokäyttöä varten suoraan lähetyslistasta.

Päivitetty 18.5.2020