1. Etusivu
  2. Kuvagalleria: Kuvien ja tiedostojen lähetys
  3. Useaan kuvan lähetys Androidista selaimella

Useaan kuvan lähetys Androidista selaimella

Android-sovellus

Voit ladata Play Storesta valmiin Kuvat.fi-sovelluksen kuvien nopeampaan lähetykseen. Alla oleva ohje koskee kuvien lähetystä selaimella ilman sovellusta.

Useaan kuvan lähetys Android-puhelimella selainohjelmaa käyttäen:

1 – Mene haluaamasi kansioon Kuvat.fi-sivustollasi
2 – Klikkaa Lähetä tiedostoja -> Koneeltasi
3 – Valitse Androidiin aukeavasta valikosta Documents (Asiakirjat)
4 – Valitse Open From (Avaa Kohteesta)-valikosta Images (Kuvat, joka on ensimmäinen valinta harmaalla ikonilla)
5 – Valitse Camera tai muu vastaava sijainti, jossa haluamasi kuvat ovat
6 – Valitse useampi kuva pitämällä sormea kunkin kuvan päällä pohjassa niin kauan, että kuvan päälle tulee valintamerkki. (Voit valita kaikki oikean yläkulman : -valikosta Select all)
7 – Klikkaa Open ja lähetys alkaa

Tärkeää: Avaa Kohteesta-valikossa on useita Kuvat-vaihtoehtoja. Käytä niistä ensimmäistä, jonka ikoni on harmaasävyinen. Se avaa kuvat suoraan puhelimen omasta tallennusmuistista ja näin pystyy lähettämään useita kuvia kerralla.

Androidin tämänhetkisen rajoituksen vuoksi et voi valita Photos ja Gallery-osioista (alempana, värillisillä ikoneilla) kuin yhden kuvan. Käytä siksi Images (Kuvat)-osiota lähettääksesi puhelimeen tallennetuista kuvista useampia kerralla. Jos kuvat ovat jo Google Photosissa, voit tuoda ne Kuvat.fi:n Lähetä tiedostoja-toiminnon kautta suoraankin.

Päivitetty 16.4.2018