Tiedostojen siirto FTP-yhteydellä

Voit käyttää SFTP- tai FTP-yhteysohjelmaa galleriasi tiedostojen hallintaan. Näin voit helposti siirtää suuria tieostomääriä ja kansiorakenteita koneeltasi galleriaan tai ladata niitä takaisin itsellesi.

Voit käyttää mitä tahansa yhteysohjelmaa, joka tukee SFTP-protokollaa tai vanhempaa SSL/TLS-suojattua FTP-yhteyttä. Kokonaan suojaamatonta ”perinteistä” FTP-protokollaa emme tue.

Löydät tarpeelliset palvelintiedot sekä käyttäjätunnuksen (se ei ole sama kuin sisäänkirjautumisessa käytetty sähköpostiosoite) galleriastasi kun olet kirjautuneena sisään. Klikkaa yläreunasta hammasratasvalikko auki ja valitse sieltä Lähetysasetukset. Muut lähetysohjelmat-välilehdeltä löydät tarvitsemasi tiedot.

Yhteydessä käytettävä salasana on sama, kuin millä kirjaudut sisään palveluun.

Päivitetty 14.4.2018