Tiedostojen siirto FTP-yhteydellä

Voit käyttää SFTP- tai FTP-yhteysohjelmaa galleriasi tiedostojen hallintaan. Näin voit helposti siirtää suuria tieostomääriä ja kansiorakenteita koneeltasi galleriaan tai ladata niitä takaisin itsellesi.

Voit käyttää mitä tahansa yhteysohjelmaa, joka tukee SFTP-protokollaa tai vanhempaa SSL/TLS-suojattua FTP-yhteyttä. Kokonaan suojaamaton ”perinteinen” FTP-protokolla ei ole tuettu.

Löydät tarpeelliset palvelintiedot, kun olet kirjautuneena sisään. Klikkaa yläreunasta nuolivalikko auki ja valitse sieltä Lähetysasetukset. Muut lähetysohjelmat-välilehdeltä löydät tarvitsemasi tiedot.

Samasta näkymästä voit luoda käyttäjän FTP-yhteyttä varten. Sille määritellään erillinen salasana – älä siis käytä samaa salasanaa kuin kuvat.fi -kirjautumisessasi käytetään sähköpostin yhteydessä.

Päivitetty 31.8.2023