1. Etusivu
  2. Yritys- ja ammattikäyttö
  3. Kuvat.fi:n myyntitoiminnot ja tilitys

Kuvat.fi:n myyntitoiminnot ja tilitys

Kuvat.fi:n avulla voit myydä digitaalisia tiedostoja (sekä digikuvia että mitä tahansa muita tiedostotyyppejä), painettuja kuvatuotteita, ja pääsyoikeuksia kokonaisiin kansioihin.

Kuvat.fi tarjoaa helppokäyttöiset työkalut myynnin reaaliaikaiseen seurantaan ja hinnoitteluun. Myyjänä saat itse päättää kaikki hinnat, myytävät tuotteet sekä käyttöoikeus- ja lisensointiehdot.

Osto on asiakkaillekin helppoa, sillä kaikki myyntitoiminnot tapahtuvat samasta Kuvat.fi-käyttöliittymästä – esimerkiksi keräyskorin käyttäjille käyttö on jo valmiiksi tuttua! Maksutapoina käy verkkopankit ja yleisimmät luotto- ja maksukortit.

Voit tutustua kaikkiin Kuvat.fi:n eri myyntitapoihin asiakkaan näkökulmasta esittelygalleriassamme. Myyjän toiminnot on esitelty tarkemmin omilla sivuillaan:

Kuinka otan myyntitoiminnon käyttöön?

Valitse oikean yläkulman nuolivalikosta Kuvamyynti-toiminto. Palvelu pyytää ensimmäisellä kerralla yrityksesi tiedot, jotka näkyvät myös asiakkaillesi.

Tämä toiminto on käytettävissä vain Kuvat.fi:n yrittäjä- ja yritysversioissa. Kuvien myyjällä on oltava oma y-tunnus tai ”kevytyrittäjänä” sopimus laskutuspalvelun kanssa.

Kuvamyyntien tilitys

Kuvat.fi tilittää maksut vähentäen oman välityspalkkionsa, kun ostotapahtumista on kulunut karenssiaika. Kuvat.fi laatii puolestasi ”ostolaskun”, jolla maksu tilillesi tehdään ja jota voit käyttää kirjanpidossasi.

Jos olet alv-velvollinen, lisätään tilityssummaan alv. Koska Kuvat.fi:n yritys on alv-velvollinen, kuvien ostaja maksaa alv:n (24 %) aina tilauksen yhteydessä.

Näet reaaliaikaisen kuvien myyntitilanteen oikean yläkulman nuolivalikosta Kuvamyyntiraportti-toiminnolla, jossa on listattuna tilaus- ja tuotekohtaisesti myynnin määrä ja tilitettävissä olevat summat.

Klikkaamalla tilausriviä saat tarkan erittelyn tilauksen sisällöstä ja tiedot asiakkaasta:

Päivitetty 18.3.2022

Asiaan liittyvät ohjeet