Kuvatiedostojen myynti

Palvelun avulla voi myös myydä digikuvatiedostoja. Tällöin vieraasi valitsee haluamansa kuvat, palvelu laskee niille hinnan määrittämäsi tiedostokohtaisen hinnan perusteella ja ohjaa vieraan maksamaan tilauksen. Maksutavaksi käy verkkopankkien maksunapit sekä yleisimmät luottokortit.

Maksun jälkeen vieraasi voi ladata ostamansa kuvatiedostot heti.

Ominaisuus on käytössä yritysversioissa asiakkaille, joilla on oma Y-tunnus.

Voit tarkastella kuvien myyntitilannetta hammasratasvalikon Kuvamyyntiraportti-toiminnolla ja näet kaikki tilaukset sekä tilitettävissä olevan summan.

Kuvamyyntien tilitys

Kuvat.fi tilittää maksut vähentäen oman välityspalkkionsa, kun ostotapahtumista on kulunut karenssiaika. Kuvat.fi laatii puolestasi ”ostolaskun”, jolla maksu tilillesi tehdään ja jota voit käyttää kirjanpidossasi.

Jos olet ALV-velvollinen, lisätään tilityssummaan alv. Koska Kuvat.fi:n yritys on ALV-velvollinen, maksaa kuvien ostaja aina ALV:n tilauksen yhteydessä.

Kuinka otan myyntitoiminnon käyttöön?

Ensimmäisellä kerralla palvelu tarvitsee yrityksesi tiedot (ne näytetään myös vieraille). Valitse hammasratasvalikosta Kuvamyynti-toiminto ja palvelu kysyy tarvittavat tiedot.

Tämän jälkeen voit määritellä kuvakansion myyntikansioksi. Se tapahtuu Kansion asetukset-kohdassa. Samalla voit määritellä kuville kansiokohtaisen oletushinnan. Tätä hintaa käytetään kaikille kuville, jotka kansiossa ovat ellei niille ole määritelty erillistä kuvakohtaista hintaa (näet sen kuvan muokkausnäkymässä).

Kuvamyyntikansiossa on käytössä vesileimaus. Jos et ole valinnut omaa vesileimaa, tekee palvelu automaattisesti vinoraidoituksen kuvan päälle. Jos haluat, voit käyttää myös omaa vesileimaasi, jolloin erillistä raidoitusta ei ole.

Kun vieras on maksanut ostokset, saa hän ladata alkuperäiskuvat (ilman vesileimaa) koneelleen.

Omat käyttöehdot latauspaketin mukaan

Voit liittää omat käyttöehtosi PDF-muodossa latauspakettiin. Toiminto löytyy hammasratasvalikon ”Yrityskäyttöön liittyvien viestien ulkoasu”-toiminnon kautta.

Päivitetty 25.1.2019