1. Etusivu
  2. Yritys- ja ammattikäyttö
  3. Kansioiden pääsyoikeuksien myynti

Kansioiden pääsyoikeuksien myynti

Esimerkki pääsyoikeusmyynnistä esittelygalleriassamme

Jos et halua mahdollistaa yksittäisten tiedostojen ostamista ollenkaan, tai esimerkiksi videotiedostojen kohdalla et halua näyttää myytävää sisältöä asiakkaallesi etukäteen, voit myydä tiedostojen sijaan pääsyoikeuden tiettyyn kansioon.

Asiakkaallesi näkyy pääsyoikeuksia myytävässä kansiossa vain kansion nimi, mahdollinen kansikuva, hinta ja ostopainike. Sisältö tai sisältömäärä ei ole esikatseltavissa, joten voit esimerkiksi luoda esikatselukansion erikseen, ja tehdä myyntikansion alikansioksi sen sisälle. Oston jälkeen asiakkaasi saa sähköpostiin uniikin tunnisteen sisältävän linkin, jota klikkaamalla myytävän kansion sisältö aukeaa.

Pääsyoikeusmyynti asettaa myytävälle kansiolle tiettyjä rajoitteita: myytävä kansio ei voi sisältää enempää alikansioita, ja maksettuja pääsyoikeuksia ei voi perua. Pääsyoikeuksien myynti löytyy ”Oikeudet ja jakaminen”-välilehdeltä muiden pääsyoikeuksien yhteydestä.