1. Etusivu
  2. Yritys- ja ammattikäyttö
  3. Ladattavien tiedostojen myynti

Ladattavien tiedostojen myynti

Esimerkki tiedostomyynnistä esittelygalleriassamme

Vieraasi valitsee haluamansa tiedostot, palvelu laskee niille hinnan kansion asetusten perusteella ja ohjaa vieraan maksamaan tilauksen. Maksun jälkeen vieraasi voi ladata ostamansa tiedostot alkuperäismuodossa ja alkuperäisessä koossaan heti. Latausoikeuden sisältävä linkki toimitetaan asiakkaalle myös sähköpostitse myöhempää käyttöä varten.

Voit liittää latauspakettiin oman yrityksesi logon ja omat lisenssi- tai käyttöehtosi PDF-muodossa.

Tiedostot voi hinnoitella kansion Asetukset-välilehdeltä kolmella tavalla:

1. Kansion tiedostojen oletushinta: Kansion oletushinta on ainoa pakollinen kenttä. Ellet määrittele muuta, jokainen tiedosto maksaa oletushinnan verran ja kansion kaikkien tiedostojen osto maksaa oletushinta kertaa kuvien määrä.
  2. Kansion tiedostojen kokonaishinta: Jos kokonaishinta on määritelty, asiakas saa ostettua kaikki kansion tiedostot tietyllä hinnalla. Kokonaishinnalla voit antaa esimerkiksi määräalennusta kaikkien kuvien ostosta.
  3. Kuvakohtainen hinta: Ylikirjoittaa yksittäisen tiedoston hinnan (oletushintaa korkeammaksi tai matalammaksi), jos kokonaishinta ei ole käytössä tai vain osa kuvista on valittuna.

Kuvamyyntikansiossa on käytössä vesileimaus. Jos et ole valinnut omaa vesileimaa, tekee palvelu automaattisesti vinoraidoituksen kuvan päälle. Jos haluat, voit käyttää myös omaa vesileimaasi, jolloin erillistä raidoitusta ei ole.