1. Etusivu
  2. Yritys- ja ammattikäyttö
  3. Painettujen kuvatuotteiden myynti

Painettujen kuvatuotteiden myynti

Yrityskäyttäjien on mahdollista myydä digikuvatiedostojen lisäksi myös painettuja kuvatuotteita omalla hinnoittelullaan. Tuotteet valmistaa kotimainen Color-Kolmio ja ne toimitetaan suoraan asiakkaalle.

Hinnoittelu toimii niin, että määrittelet loppuasiakkaan maksaman hinnan (sisältäen alv:n).
Tilitystä varten siitä vähennetään ensin kuvatuotteen ohjehinta ja jäljellejäävästä katteesta vähennetään Mediadriven käsittelypalkkio. Loppuosa tilitetään sinulle kuvamyyntitilityksen yhteydessä.

Jos et ole arvonlisäverollinen, vähenee tilityksestä vielä ALV:n osuus.

Kytke toiminto käyttöön haluamassasi kansiossa. Löydät asetuksen kansion Asetukset-välilehdeltä. Voit valita, myytkö pelkkiä digikuvatiedostoja, vai myös kuvatuotteita.
Tässä ohjeessa käsittelemme jälkimmäistä vaihtoehtoa. Jos olet kiinnostunut pelkästä kuvatiedostojen myynnistä, löydät ohjeen tästä linkistä.

Kun olet määritellyt kansion myyntikansioksi, voit siirtyä hinnoitelemaan tuotteita. Se tapahtuu taulukosta, jossa on nähtävillä kaikki tarjollaolevat tuotetyypit. Myyntiin menevät vain tuotetyypit, joille on määritelty ohjehintaa suurempi hinta. Jos haluat myydä myös alkuperäistiedostoja, voit määritellä niille myyntihinnan. Jos hintaa ei ole määritelty, ei tuotetyyppi ole myynnissä.

Kun olet määritellyt hinnat, on kaikki valmista tuotteiden myyntiin. Lähetä kutsut normaaliin tapaan kansioon ja vieraasi voivat tilata tuotteita.

Näet toteutuneet kaupat yläkulman nuolivalikon Kuvamyyntiraportti-toiminnon kautta sen jälkeen kun maksu on vastaanotettu ja tuotteen tilaus käsitelty.

Jos haluat testata käyttöliittymää vieraan näkökulmasta, tee se toisella selainohjelmalla tai kirjaudu ulos palvelusta. Ylläpitäjänä toiminnot ovat erinäköiset.

Voit myös testata toimintoa vieraan näkökulmasta esittelygalleriassamme

Voit liittää latauspakettiin oman yrityksesi logon ja omat lisenssi- tai käyttöehtosi PDF-muodossa. Logo tulostetaan myös kuvatuotetoimituksen yhteydessä olevaan lähetelistaan.

Päivitetty 2.10.2020

Asiaan liittyvät ohjeet