1. Etusivu
  2. Profiili ja kirjautuminen
  3. Ylläpitäjien lisääminen sivustolle
  1. Etusivu
  2. Kuvagalleria: Sisällön suojaus ja jakaminen
  3. Ylläpitäjien lisääminen sivustolle

Ylläpitäjien lisääminen sivustolle

Ominaisuus on käytetävissä palvelun yrityskäyttöön tarkoitetussa versiossa

Voit lisätä sivustollesi lisää ylläpitäjiä. Näin esimerkiksi yhdistyksesi tai yrityksesi muut henkilöt voivat käyttää sivustoa täysillä ylläpito-oikeuksilla, eikä kansiokohtaisia asetuksia tarvita.

Toimi näin:

• Klikkaa (ylläpitäjänä) yläreunan hammasratasvalikko auki
  • Valitse ”Omat kuvasivustot”
  • Klikkaa ”Muut käyttäjät, jotka voivat hallinnoida sivustoasi” alapuolelta nappia ”Lisää käyttäjiä listalle”
  • Kirjoita tuttaviesi sähköpostiosoitteet (jos he ovat jo Kuvat.fi-käyttäjiä, kysy millä sähköpostilla he palvelua käyttävät ja käytä kyseistä sähköpostiosoitetta)
  • Tämän jälkeen tuttavasi saavat sähköpostiinsa tiedon käyttöoikeuksista sekä salasanan, jolla voivat kirjautua ylläpitäjänä blogiisi.

Päivitetty 25.4.2018