1. Etusivu
  2. Profiili ja kirjautuminen
  3. Olen käyttänyt Facebook-kirjautumista. Kuinka saan salasanan?

Olen käyttänyt Facebook-kirjautumista. Kuinka saan salasanan?

Jos olet aktivoinut Kuvat.fi-tunnuksesi aikoinaan Facebook-kirjautumisella, on sinulle muodostunut käyttäjätunnus järjestelmäämme. Käyttäjätunnus on sama sähköpostiosoite, kuin mitä olet käyttänyt Facebook-kirjautumisessa (silloin kun olet avannut Kuvat.fi-tilin).
Sille ei ole erikseen muodostunut salasanaa, mutta voit milloin tahansa ottaa käyttöön salasanan.

Toimi näin:

• Klikkaa www.kuvat.fi yläreunasta Kirjaudu
  • Klikkaa ”Tarvitsen uuden salasanan”
  • Syötä Facebookissa käyttämäsi sähköpostiosoite
  • Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset valitsemaan salasanan. Jos viestiä ei näy, tarkasta roskapostikansio.

Päivitetty 17.4.2018