1. Etusivu
  2. Profiili ja kirjautuminen
  3. Käyttäjätunnuksen ja tietojen poisto

Käyttäjätunnuksen ja tietojen poisto

Jos haluat lopettaa palvelun käytön ja poistaa kaikki tietosi järjestelmästä, voit tehdä sen helposti näin:

  • Kirjaudu palveluun sisään
  • Klikkaa yläreunasta hammasratasvalikko auki
  • Valitse Profiili ja Kirjautuminen
  • Avaa Kirjautuminen-välilehti
  • Klikkaa alareunan painiketta Poista käyttäjätunnus

Huomaathan, että tämä poistaa sisäänkirjautumistunnuksesi sekä kaikki lähettämäsi kuvat, videot ja muut tiedostot palvelusta!

Päivitetty 15.4.2018

Asiaan liittyvät ohjeet