1. Etusivu
  2. Kuvagalleria – Sisällön suojaus ja jakaminen
  3. Miten estän vieraita tallettamasta kuvia ilman lupaani?

Miten estän vieraita tallettamasta kuvia ilman lupaani?

Kaikki, mikä näkyy web-sivuilla on mahdollista kopioida sellaisenaan. Tätä ei ole teknisesti mahdollista estää.

Tämän vuoksi galleriassa ei varsinaisesti voi estää näkyvien kuvien kopiointia, mutta voit estää täyskokoisten alkuperäiskuvien näyttämismahdollisuuden kansion asetuksista.

Galleriaan on myös mahdollista lisätä käyttöoikeushuomautus jossa voi mainita kuvan omistajan sekä käyttöä koskevista kielloista.

Voit myös lisätä kuviin oman vesileiman joka näkyy itse kuvassa, jolloin kuvaa ei voi tallettaa ainakaan ilman tätä vesileimaa isommassa kuvakoossa (pienissä esikatselukuvissa leimaa ei näytetä).