1. Etusivu
  2. Yleistä palvelusta
  3. Blogin käyttöönotto ja ominaisuudet
  1. Etusivu
  2. Blogi
  3. Blogin käyttöönotto ja ominaisuudet

Blogin käyttöönotto ja ominaisuudet

Kuvasivuston käyttö blogina on helppoa. Blogia varten on kokonaan oma osionsa, johon pääset yläreunan navigaatiopalkista klikkaamalla Blogi-tekstiä (valinta näkyy vain sisäänkirjautuneena, jos blogissasi ei vielä ole yhtään artikkelia).

Blogin etusivun ominaisuudet

Bloginäkymän etusivulla näet vasemmalla puolella uusimmat artikkelit. Lue tästä, kuinka kirjoitat ensimmäisen artikkelisi.

Oikealla puolella on ylimpänä alue, johon voit kirjoittaa lyhyen kuvauksen blogistasi.

Tämän alapuolella on sisällysluettelo, johon tulee linkit julkaisemiisi artikkeleihin aikajärjestyksessä, ryhmiteltynä kuukausittain. Ylläpitäjänä näet myös keskeneräiset vedos-tilassa olevat artikkelit. Kolmesta uusimmasta artikkelista näytetään myös kansikuva.

Näiden lisäksi oikeassa sivupalkissa on linkit blogin seuraamiseksi vieraille. He voivat tilata sähköpostiinsa tiedot uusista blogiartikkeleista, tykätä blogistasi Facebookissa, lisätä blogin seurantaan Bloglovin’ -palvelussa tai tilata RSS-syötteen (nämä toiminnot voit kytkeä päälle ja pois Blogin asetuksissa. Lue seuraamiseen liittyvistä toiminnoista lisää.

Voit lisäksi lisätä sivupalkkiin syötteitä muista blogeista, jolloin esimerkiksi ystäviesi blogien uusimpien artikkelien otsikot näkyvät sivupalkissa. Lue lisää syötteiden lisäämisestä .

Blogin etusivun muokattava yläreuna

Blogin etusivulle voit lisätä myös muokattavan yläreunan, johon voit lisätä kuvauskenttää enemmän sisältöä (kuvia, suuria otsikkotekstejä ym). Lue lisää yläreunan muokkaamisesta!

 

 

Päivitetty 19.4.2018

Asiaan liittyvät ohjeet