1. Etusivu
  2. Blogi
  3. Kuinka vieraat voivat seurata blogiasi

Kuinka vieraat voivat seurata blogiasi

Vieraasi voivat seurata blogiisi tulevia artikkeleja usealla eri tavalla:

Sähköpostiviesti, kun julkaiset uuden artikkelin

Vieraat voivat tilata sähköpostiinsa tiedon, kun blogiisi on julkaisu uusi artikkeli. Toiminto ei edellytä rekisteröitymistä Kuvat.fi-käyttäjäksi, pelkkä sähköpostiosoitteen antaminen riittää.

Ota toiminto käyttöön näin:

• Klikkaa yläreunan nuolivalikko auki
  • Valitse Blogin asetukset
  • Kytke päälle ”Näytä sähköpostitilauksen nappi”
Bloglovin’ -seurantapalvelu

Jos sinulla on Bloglovin’ -seurantapalvelussa sivu blogillesi, voit aktivoida suoraan B’ -napin sivupalkkiin näin:

• Klikkaa yläreunan nuolivalikko auki
  • Valitse Blogin asetukset
  • Puolivälissä sivua on Bloglovin’ -profiilin osoite. Syötä siihen Bloglovin’-sivusi URL-osoite.
Facebook-tykkäysnappi

Voit lisätä sivupalkkiisi Facebook-tykkäysnapin. Tällöin vieraasi voivat tykätä blogistasi Facebookissa. Voit myös laittaa napin viittaamaan omaan Facebook-sivuusi, jos haluat.

• Klikkaa yläreunan nuolivalikko auki
  • Valitse Blogin asetukset
  • Puolivälissä sivua löydät Facebook-tykkäysnapin asetukset
RSS-syötteen tilaus

Järjestelmä luo automaattisesti konekielistä RSS-syötettä blogisi artikkeleista. Sitä voi seurata erilaisilla syötteen seurantaohjelmilla (esim Reeder, Feedly, Feedbin) sekä linkittää muihin palveluihin. Jos haluat, voit aktivoida RSS-tilausnapin sivupalkkii. Tällöin lukijasi voi nappia klikkaamalla avata syötteen ohjelmassa, joka hänellä on käytössään.

• Klikkaa yläreunan nuolivalikko auki
  • Valitse Blogin asetukset
  • Puolivälissä sivua löydät valinnan ”Näytä RSS-syötteen nappi”
Blogit.fi

Teemme yhteistyötä myös kotimaisen Blogit.fi-palvelun kanssa. Voit helposti lisätä blogisi heidän sivuilleen ja saada sitä kautta lukijoita.

Päivitetty 16.6.2020