1. Etusivu
  2. Blogi
  3. Blogin kuvauksen muokkaus ja mainosbannerin lisäys

Blogin kuvauksen muokkaus ja mainosbannerin lisäys

Blogisi etusivun sivupalkissa on tilaa kuvaukselle, jossa voit kertoa blogistasi.  Kuvausalueelle voit lisätä tekstielementtejä sekä kuvia ja sen muokkaus toimii samalla tavalla kuin blogiartikkelinkin.

Tekstielementtiin voit kirjoittaa tekstiä ja maalaamalla kursorilla voit valita tekstille muotoiluja erilaisista väliotsikoista ja lihavoinneista ym.

Tekstielementin alle voi lisätä kuvaelementtejä. NIihin voit lisätä myös linkkejä, joten voit laittaa esimerkiksi yhteistyökumppaniesi mainosbannereita  kuvauksen yhteyteen.

Mainosbannerin lisäys kuvausalueelle
  • Klikkaa ”Lisää kuva/kuvalinkki”
  • Valitse haluamasi kuva galleriastasi tai klikkaa ”Lähetä uusi kuva”
  • Kuva ilmestyy kuvausalueelle. Klikkaa linkki-kuvakketta kuvan oikeassa yläkulmassa (ketjun kuva)
  • Kirjoita url-osoite, johon haluat vieraasi siirtyvän kuvaa klikatessa

Päivitetty 19.4.2018