1. Etusivu
  2. Yleistä palvelusta
  3. Alasivut ja niiden luonti
  1. Etusivu
  2. Muokattavat alasivut
  3. Alasivut ja niiden luonti

Alasivut ja niiden luonti

Palveluun voi luoda blogin ja kuvagallerian rinnalle erillisiä alasivuja, jotka näkyvät suoraan yläreunan navigaatiovalikossa. Voit esimerkiksi luoda yhteydenottolomakkeen, profiilisivun tai vaikkapa hinnastosivun.

Alasivujen luonti

Pääset luomaan ja muokkaamaan alasivuja klikkaamalla ylläpitäjänä navigaatiopalkin oikeassa reunassa sijaitsevaa UUSI-nappia. Aukeavasta näkymästä näet listan alasivuista ja napin uuden luontiin.

Jos haluat tehdä valikkorakenteen, jossa osa alasivuista sijaitsee toisen alasivun alla (ja näkyvät navigaatiopalkissa alasvetovalikosa), raahaa hiirellä alasivu sisemmäksi (oikealle) haluamasi alasivun alle. Sivuja voi olla useammalla hierarkisella tasolla, mutta emme suosittele yli kahden tason käyttöä jotta navigointi sivuilla on miellyttävää.

Alasivujen sisällön muokkaus

Alasivujen sisältö vastaa rakenteeltaan blogiartikkeleja: ne koostuvat peräkkäisistä elementeistä, jotka voivat sisältää tekstiä, kuvia, videoita tai muuta sisältöä.

Kun olet luonut haluamasi alasivut, siirry sivulle yläreunan navigaatiopalkista (johon luomasi sivut ovat nyt ilmestyneet) ja aloita sisällön muokkaus.

Palvelun etusivu

Voit luoda koko kuvasivustollesi etusivun. Se on muuten samanlainen alasivu kuin muutkin, mutta sijaitsee navigaatiopalkissa heti ensimmäisenä, nimellä ETUSIVU.

Siihen voit aktivoida myös vieraskirjan, jossa vierailijat voivat jättää kommenttejaan.

Päivitetty 19.3.2020

Asiaan liittyvät ohjeet