1. Etusivu
  2. Yleistä palvelusta
  3. Palvelun perustoiminnot

Palvelun perustoiminnot

Kuvat.fi -palvelussa saat käyttöösi omassa verkko-osoitteessa toimivan kuvasivuston (esimerkiksi https://demo.kuvat.fi), johon voit tallettaa kuvia, videoita ja muita tiedostoja.

Palvelu luo sisällöstä automaattisesti näyttävän kuvagallerian. Voit itse järjestellä sisältöä kansioihin ja määritellä, ketkä näkevät mitäkin. Voit siis samassa palvelussa jakaa kuvia niin julkisesti kuin vain esimerkiksi sukulaisille tai lähipiirille.

Kuvagallerian lisäksi palvelussa on upea blogitoiminto, jonka avulla pidät näyttävää blogia. Artikkeleista voi helposti tehdä näyttäviä tekstinkäsittelyohjelmista tutuilla työkaluilla – käyttö ei vaadi ohjelmointiosaamista.

Blogin ja kuvagallerian lisäksi voit myös luoda muita alasivuja sivustoosi, jossa esimerkiksi kerrot itsestäsi tai yrityksesi toiminnasta.