1. Etusivu
  2. Blogi
  3. Ylläpitäjien lisääminen blogiin

Ylläpitäjien lisääminen blogiin

Voit lisätä blogiisi lisää ylläpitäjiä. Näin esimerkiksi yhdistyksesi tai yrityksesi muut henkilöt voivat kirjoittaa blogiin artikkeleja omalla profiilllaan.

Toimi näin:

• Klikkaa (ylläpitäjänä) yläreunan nuolivalikko auki
  • Valitse Blogin asetukset
  • Valitse alareunasta ”Muut käyttäjät, jotka voivat ylläpitää blogiasi” ”Lisää käyttäjiä listalle”
  • Kirjoita tuttaviesi sähköpostiosoitteet (jos he ovat jo Kuvat.fi-käyttäjiä, kysy millä sähköpostilla he palvelua käyttävät ja käytä kyseistä sähköpostiosoitetta)
  • Tämän jälkeen tuttavasi saavat sähköpostiinsa tiedon käyttöoikeuksista sekä salasanan, jolla voivat kirjautua ylläpitäjänä blogiisi.
Päivitetty 16.6.2020