1. Etusivu
  2. Kuvagalleria: Perustoiminnot
  3. Usemman kuvan tietojen muokkaus kerralla

Usemman kuvan tietojen muokkaus kerralla

Jos haluat kirjoittaa nopeasti useammalle kuvalle kuvauksen, uuden nimen tai lisätä avainsanoja, voit tehdä sen Muokkaustoiminnolla. Valitse kansionäkymässä (thumbnail-kuvat) haluamasi kuvat kuvan päälle tulevalla valintaruudulla tai paina näppäimistöltä A valitaksesi kaikki kuvat kerralla. Valitse sitten yläreunasta Muokkaa ja pääset näkymään jossa voit kerralla muokata kaikkien valittujen kuvien tiedot.

Tämä toiminto on käytettävissä vain uudemmassa kansionäkymässä. Lue tästä, kuinka siirryt käyttämään uutta näkymää!

Yksittäisen kuvan tietojen muokkaus

Voit kirjoittaa yksittäiselle kuvalle uuden nimen tai kuvauksen ja lisätä avainsanoja kuvaa katsellessa ylläpitäjänä. Klikkaa kursori tietonäkymässä nimen tai kuvauksen kohdalle, niin pääset kirjoittamaan tiedot.