1. Etusivu
  2. Profiili ja kirjautuminen
  3. Kirjautumisessa käytettävän sähköpostiosoitteen vaihto

Kirjautumisessa käytettävän sähköpostiosoitteen vaihto

Kun haluat vaihtaa palveluun kirjautumiseen käytettävän sähköpostiosoitteen, toimi näin:

• Kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteella normaaliin tapaan
  • Klikkaa yläreunan nuolivalikko auki
  • Valitse Profiili ja kirjautuminen
  • Uusi asetusnäkymä aukeaa. Klikkaa Kirjautuminen -välilehti auki.
  • Kirjoita uusi sähköpostiosoite ylävasemmalla sijaitsevaan tekstikenttään
  • Klikkaa alareunasta OK
  • Tämän jälkeen saat uuteen sähköpostiosoitteeseen linkin, jossa pyydetään vahvistamaan osoitteen käyttöönotto. Näin vältetään mahdollisesti virheellisen sähköpostiosoitteen käyttö.
  • Klikkaa linkkiä sähköpostissa, jolloin uusi osoite tulee käyttöön.

Jos kuittausviesti ei saavu sähköpostiisi, tarkasta mahdollinen roskapostikansio. Lisää osoitteemme tuki@kuvat.fi osoitekirjaasi, jolloin roskapostisuodatin päästää viestin todennäköisemmin läpi.

Jos vanha sähköpostiosoite ei ole käytössä ja et muista myöskään salasanaasi, käänny asiakaspalvelumme puoleen. Jos muistat salasanan, voit kirjautua sisään palveluun ja toimia yllä mainitun prosessin mukaisesti osoitteen vaihtamiseksi.

Päivitetty 16.6.2020