1. Etusivu
  2. Sivuston liittäminen muihin palveluihin
  3. Kansion kuvien upotus toiselle sivulle JavaScriptillä

Kansion kuvien upotus toiselle sivulle JavaScriptillä

Palvelussa on toiminto, jolla gallerian kansioita voi liittää muille verkkosivuille JavaScript-koodin avulla. Valmis ohjelmakoodi tulostaa listan esikatselukuvista valitussa koossa ja avaa niitä klikkaamalla yksinkertaisen kuvaselaimen, jolla kuvia voi tarkastella suurempina.

Ominaisuuksia ovat mm.:

• Kuvien järjestyksen valinta (mukaanlukien kuvien itse valittu järjestys)
  • Kuvien jakaminen palstoihin
  • Esikatselukuville useita eri kokovaihtoehtoja
  • Vaihtoehto käyttää rajattuja esikatselukuvia (kuten galleriassa) 3:2 kuvasuhteessa
  • Mahdollisuus rajoittaa sivustolla näytettävien kuvien määrää
  • Tumma ja vaalea väriteema kuvaselaimelle
  • Mahdollisuus käyttää valmista tai kokonaan omaa CSS-tyylitiedostoa

Sivustolle tarvittavan JavaScript-koodin saat palveluumme sisältyvästä työkalusta, johon pääset klikkaamalla jaettavassa kansiossa ”Asetukset”, ja sieltä ”Upota tämä kansio osaksi toista web-sivua”.

Voit määritellä lukuisia eri parametreja joiden mukaan saat tarvittavan koodin, jonka liität omaan HTML-koodiisi.

Päivitetty 29.1.2024