1. Etusivu
  2. Sivuston liittäminen muihin palveluihin
  3. Kuvien käyttö forumilla ja toisilla web-sivuilla

Kuvien käyttö forumilla ja toisilla web-sivuilla

Jos haluat linkittää suoraan yksittäiseen kuvatiedostoon esimerkiksi käyttääksesi kuvaa keskustelufoorumikirjoituksen yhteydessä, saat suoraan valittua sopivan kuvakoon ja sille sopivan linkin. Avaa galleriassa kuva katseltavaksi ja klikkaa hiiren oikealla napilla (tai kannettavan kosketuslevyllä kahdella sormella) kuvan päällä. Sinulle aukeaa lista eri linkkivaihtoehdoista, joista voit valita sopivan tarpeisiisi.

Valittavat linkkivaihtoehdot noudattavat kansion asetuksia: jos täyskokoisten kuvien katselu ei ole sallittu, et voi myöskään kopioida sellaista linkiksi.

Päivitetty 13.4.2018