1. Etusivu
  2. Tiedostomuodot
  3. Muut dokumenttityypit

Muut dokumenttityypit

Kuvien ja videoiden lisäksi palveluun voi lähettää myös useita muita dokumenttityyppejä, kuten PDF-tiedostot sekä erilaiset toimistosovellusten (Office) käyttämät tiedostomuodot (docx, xlsx, pptx jne). Niistä muodostetaan automaattisesti yhden sivun kokoinen esikatselukuva sekä dokumenttityypistä riippuen myös muiden sivujen selaus on mahdollista suoraan palvelumme kuvaselaimessa (tämä ei edellytä että vierailijalla olisi käytettävissä sama sovellus tiedoston katseluun).

Palvelu tukee myös tietyin rajoituksin useita Adoben sovellusten käyttämiä tiedostomuotoja ja voi luoda niistä esikatselukuvat.

Jos pääsy alkuperäisiin tiedostostoihin on sallittu kansion asetuksissa (tai kutsulinkin lisäoikeuksissa), voi vierailija ladata alkuperäisen tiedoston takaisin koneelleen.

Päivitetty 16.9.2023