1. Etusivu
  2. Kuvagalleria: Vesileimat
  3. Vesileiman käyttö kansiossa

Vesileiman käyttö kansiossa

Jos haluat, että kaikki kansiot näyttävät tekemäsi vesileiman, toimi näin:

• Klikkaa yläreunan hammasratasvalikko
  • Valitse Kansioiden oletusasetukset
  • Valitse oikealta Kuvien vesileimaus-kohdasta tekemäsi vesileima

Jos valintaa ei näy, on asetuksissa sallittu alkuperäisiin tiedostoihin pääsy. Tällöin leimauksesta ei olisi mitään hyötyä.

Tämän jälkeen vesileimaus on käytössä kaikissa kansioissa, jotka käyttävät oletusasetuksia.

Jos haluat määritellä vesileiman vain yksittäiselle kansiolle, mene kyseiseen kansioon ja klikkaa yläoikealta Asetukset-välilehti auki. Valitse ”Asetukset kansiokohtaisesti” (jos ei ole jo valittu) ja valitse vesileima edellä kuvatulla tavalla.

Päivitetty 10.4.2018