1. Etusivu
  2. Kuvagalleria – Vesileimat
  3. Vesileiman käyttö kansiossa

Vesileiman käyttö kansiossa

Jos haluat, että kansiot näyttävät tekemäsi vesileiman, toimi näin:

• Klikkaa yläreunan nuolivalikko auki
  • Valitse Kansioiden asetusyhdistelmät
  • Valitse asetusyhdistelmä, joka on käytössä kansioissa joihin leimauksen haluat, klikkaa Muokkaa
  • Valitse oikealta Kuvien vesileimaus-kohdasta tekemäsi vesileima

Jos valintaa ei näy, on asetuksissa sallittu alkuperäisiin tiedostoihin pääsy. Tällöin leimauksesta ei olisi mitään hyötyä.

Tämän jälkeen vesileimaus on käytössä kaikissa kansioissa, jotka käyttävät tätä asetusyhdistelmää.

Päivitetty 7.9.2021