1. Etusivu
  2. Kuvasivuston ulkoasu
  3. Uudempaan kansionäkymään siirtyminen

Uudempaan kansionäkymään siirtyminen

Julkaisimme 2016 uuden kansionäkymän, jossa kuvien hallinta on huomattavasti aiempaa helpompaa ja kuvat saa näkymään alkuperäisessä mittasuhteessaan myös kansionäkymässä (thumbnail-kuvat).

Jos käytät vielä vanhaa ruudukkomallista näkymää, voit siirtyä uuteen näin:

• Klikkaa yläreunasta hammasratasvalikko auki
  • Valitse ”Kuvasivuston ulkoasu”
  • Siirry Kansionäkymä-välilehdelle
  • Valitse ”Tasattu näkymä”
  • Klikkaa Tallenna

Uudempi näkymä sisältää huomattavasti aiempaa enemmän ylläpitoa helpottavia toimintoja sekä vaihtoehtoja siihen, miten kuvien thumbnailit näytetään kansiossa. Näitä ulkoasuvaihtoehtoja voit tarkastella kansioiden asetuksien kautta.