1. Etusivu
  2. Maksaminen ja laskutus
  3. Suljetus sivuston uudelleenavaus

Suljetus sivuston uudelleenavaus

Sivusto sulkeutuu välittömästi, mikäli maksettu aika päättyy. Sisältö säilyy kuitenkin tallessa palvelimillamme jonkin aikaa (joitain viikkoja), jonka ajan palautus on mahdollista.

Toimi siis nopeasti ja hanki lisäaikaa osoitteessa http://www.kuvat.fi/jatka/ – palvelu kertoo jos sivu on vielä palautettavissa.

Päivitetty 9.4.2018

Asiaan liittyvät ohjeet