1. Etusivu
  2. Maksaminen ja laskutus
  3. Milloin maksamani käyttöaika loppuu?

Milloin maksamani käyttöaika loppuu?

Palvelu lähettää useita sähköpostimuistutuksia maksuajan päättymisen lähestyessä, joten huomaamatta käyttöaika ei pääse loppumaan.

Lisäksi voit milloin tahansa tarkastaa tilanteen sisäänkirjauduttuasi sivuille klikkaamalla yläreunan hammasratas-kuvaketta ja valitsemalla toiminnon Omat kuvasivustot.

Huomaathan, että käyttöaikaa voi ostaa milloin vain lisää – uusi aika lisätään aiemmin maksetun perään joten et maksa päällekäisestä ajasta. Lisäksi saat palvelun hieman edullisemmalla hinnalla kun maksat pidemmän kauden kerralla.