1. Etusivu
  2. Kuvasivuston ulkoasu
  3. Kuvasivuston nimen ja osoitteen muutos

Kuvasivuston nimen ja osoitteen muutos

Voit muuttaa kuvasivustosi nimeä seuraavasti:

• Kirjaudu sisään palveluun ja siirry omalle kuvasivustollesi
  • Klikkaa yläreunasta nuolikuvaketta, josta aukeaa asetusvalikko
  • Klikkaa ”Vaihda sivuston osoitetta (url)”-painiketta sivustosi nimen alta
  • Voit valita sivustollesi uuden osoitteen

Huomaathan, että kuvasivuston nimen muutos vaihtaa osoitteen välittömästi ja vanha osoite lakkaa toimimasta ja vapautuu niin, että joku muu voi sen ottaa omaan käyttöönsä.

Yritysasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden ohjata liikenteen vanhasta osoitteesta uuteen. Jos tarvitset vanhan osoitteen uudelleenohjausta, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Päivitetty 1.2.2021