1. Etusivu
  2. Kuvasivuston ulkoasu
  3. Kuvasivuston nimen ja osoitteen muutos

Kuvasivuston nimen ja osoitteen muutos

Voit muuttaa kuvasivustosi nimeä seuraavasti:

• Kirjaudu sisään palveluun ja siirry omalle kuvasivustollesi
  • Klikkaa yläreunasta hammasratas-kuvaketta, josta aukeaa asetusvalikko
  • Klikkaa Vaihda-painiketta otsikon Tämä kuvasivusto alla
  • Voit valita sivustollesi uuden osoitteen. Muutos tapahtuu heti

Huomaathan, että kuvasivuston nimen muutos vaihtaa osoitteen välittömästi ja vanha osoite lakkaa toimimasta ja vapautuu niin, että joku muu voi sen ottaa omaan käyttöönsä.

Yritysasiakkaille tarjoamme mahdollisuuden ohjata liikenne vanhasta osoitteesta uuteen. Jos tarvitset tällaista ratkaisu, ota yhteys asiakaspalveluumme.

Päivitetty 5.10.2020