1. Etusivu
  2. Kuvagalleria: Perustoiminnot
  3. Kansioiden asetukset ja oletusasetukset

Kansioiden asetukset ja oletusasetukset

Palvelu sisältää kahdenlaisia asetuksia kansioille: Oletusasetukset ja kansiokohtaiset asetukset.

Normaalisti kaikki kansiot noudattavat Oletusasetuksia, ellei toisin ole määritelty. Näin ollen Oletusasetuksiin tehdyt muutokset astuvat voimaan heti kaikissa niissä kansioissa, jotka niitä käyttävät.

Voit muuttaa minkä tahansa kansion käyttämään yksilöllisiä asetuksia milloin vain. Mene haluamaasi kansioon, klikkaa yläoikealta ASETUKSET, jolloin kansion asetukset aukeavat. Alhaalla näet valinnan, käyttääkö tämä kansio Oletusasetuksia vai Kansiokohtaisia asetuksia.

Jos valitset kansiokohtaiset asetukset, pääset muokkaamaan niitä samasta näkymästä.

Muut kansion asetukset

Näiden asetusten lisäksi jokaisella kansiolla on muutamia yksilöllisiä asetuksia, joita voit muokata joka tapauksessa. Tällaisia ovat:

• Kansion nimi ja kuvaus
  • Kansion piilotus (lue lisää)
  • Kansion tarinan näyttäminen (tarina-alue kansion oikeaan reunaan)
  • Kansion avainsanat
  • Kansion kansikuva
  • Kansion suojaus/pääsyoikeusasetukset (lue lisää)

Kansion oletusasetuksien muokkaus

Klikkaa yläreunasta Hammasratasvalikko auki ja sieltä ”Kansioiden oletusasetukset”