Google Analyticsin käyttö

Sivustoon voi linkittää Google Analyticsin. Jos sinulla on Analytics-palvelu, voit luoda sivustoasi varten seurantatunnuksen.

Voit liittää sen kuvasivustoosi, jolloin palvelu tuottaa mittausdataa Analyticsiä varten.

Tracking-koodin syöttäminen (muotoa UA-xxx) tapahtuu palvelumme kävijälaskuriosiossa. Klikkaa palvelussa näkyvää kävijälaskuria, josta pääset tarkastelemaan sivuston kävijämääriä. Näkymästä löytyy myös nappi Analytics-koodin syöttöön. Se ohjaa eteenpäin

Huomaathan, että nykyisen lainsäädännön takia sinun on tiedotettava sivustollasi vieraileville mahdollisesta kävijäseurannasta (evästeiden avulla). Kuvat.fi ei itse tee tällaista seurantaa, jonka vuoksi kiinteää tiedotetta asiasta ei näytetä vieraille.