1. Etusivu
  2. Profiili ja kirjautuminen
  3. Unohtuneen salasanan vaihto

Unohtuneen salasanan vaihto

Jos olet unohtanut salasanasi, voit nollata salasanan ja valita uuden. Tämä on mahdollista, mikäli muistat kirjautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja voit lukea siihen lähetettyjä viestejä.

Toimi näin:

• Avaa osoite www.kuvat.fi
  • Klikkaa yläreunasta Kirjaudu
  • Klikkaa salasanakentän alla olevaa ”Tarvitsen uuden salasanan” -linkkiä
  • Anna kirjautumisessa käyttämäsi sähköpostiosoite
  • Saat hetken kuluttua tähän sähköpostiosoitteeseen viestin, jossa on salasanan nollauksen mahdollistava linkki. Klikkaa linkkiä.
  • Palvelu kysyy uuden salasanan sinulta kahdesti, jonka jälkeen voit kirjautua sisään.

Jos sähköpostiviesti ei saavu laatikkoosi, tarkasta mahdollinen roskapostikansio. Lisää osoite tuki@kuvat.fi sähköpostisi osoitekirjaan, jotta roskapostisuodatin päästäisi viestin todennäköisemmin läpi.